Zevende dinsdag

De avond startte zoals gewoonlijk iedereen kwam rond 7 uur naar lokaal 306. Deze week was ik aan de beurt om iets te bakken. Ik had een cake gemaakt met erop een slang gemaakt van smarties. Terwijl we de cake zaten te eten stikte jasja in een smartie het ging nog net goed.

Hiernaa ging iedereen aan zijn eigen stukje slang werken. Voordat je kon schilderen moest je de muur waar je op ging werken schoonmaken en schuren. anders zou er niet genoeg grip zijn voor de  verf.

Toen iedereen klaar was met schilderen gingen we terug naar het lokaal om onze spullen op te halen. buiten nam eidereen afschijnd. Het was een leuke avond.

 Finnian.

Omdat iedereen vanavond op een eigen plekje zat, was het dit keer moeilijk om voor Finnian een verslag te schrijven. Ik daarentegen heb mijn 100000 stappen wel gehaald, want  iedereen zit goed verspreid over het gebouw!!! 

Finnian zelf heeft een wiskundelokaal op de tweede verdieping uitgezocht. Behalve het schoonmaken is hij nog niet veel verder gekomen, omdat hij een beetje met de gulden snede zat te ploeteren en eigenlijk nog niet echt een idee had. Maar het lokaal is een stuk frisser ;)

Madelief en RoosM hebben hun lokaal Klassieke Talen uitgezocht. Zij gingen meteen voortvarend aan de slag, de verf spatte alle kanten op, maar er is een mooi muzikaal begin gemaakt!

Merve maakt met haar stuk slang een soort poort naar de gang van Duits en laat zich daarbij inspireren door het oude muurkunstwerk dat op de liftmuur zit.

RoosB en Annelot schilderen een slang op de pilaar op het balkon, precies boven

Jasja, die één van de pilaren bij de ingang heeft uitgekozen. Reuzespannend, want dit wordt een blikvanger voor iedereen die binnenkomt. Maar ik vertrouw haar dat wel toe.

Dan hebben we nog Yair en Sophia, die bij lokaal 121, waar hun vaste pauzeplekje is, een slang uit een theepot laten komen. Dit is een inside joke, die alleen door hen begrepen wordt…

Zaterdag gaan we naar het Centraal Museum en volgende week schilderen we weer verder!!!

Bernadette


Fotoalbum