Vierde dinsdag

Rond 19:00 zat iedereen in lokaal 306, klaar om de avond te starten. Ook Madelief is er vanaf vandaag elke keer bij vanaf het begin. Zoals gewoonlijk dronken we thee en aten we taart, dit keer een tulband vanille/chocolade cake, gemaakt door Roos en Madelief. Hierna kregen we wat uitleg over de slang in de school. Iedereen moet een lokaal of plek uitkiezen die hij/zij mooi vindt, hier wordt dan een deel van de slang gemaakt die je zelf mag versieren.

 

Toen dit voor iedereen duidelijk was, gingen we verder met het schilderen van de patronen. De belangrijkste opdracht van vandaag was om elk deel goed in elkaar over te laten lopen. Sommigen moesten nog beginnen aan hun deel, anderen waren eigenlijk al bijna klaar en weer anderen begonnen opnieuw. Uiteindelijk had iedereen wel (een begin gemaakt aan) de verbinding tussen twee patronen.

 

Toen de les bijna voorbij was, bekeken we met z’n allen het hele geheel. Niet iedereen was even tevreden over zijn/haar patroon maar over het algemeen vonden we het goed gelukt. De volgende les heeft iedereen nog een kans om zijn patroon helemaal af/mooi te maken.

 

Nadat we de strook behang hadden bekennen, gingen we opruimen, iedereen had zijn eigen taak. Het was weer een erg leuke avond.

RoosM


Fotoalbum