Negende dinsdag

Na een heerlijk maal gekookt door de vader van Chloë, begonnen we in een kring, gezellig met muntthee en msemen (r3aif) , dat Oussama had meegenomen. Ik zou vandaag model staan. Iedereen begon zijn of haar ezel te pakken en alles klaar te zetten,  terwijl ik, met gevaar voor mijn eigen leven, op tafel moest gaan poseren. In het begin voel je je heel erg ongemakkelijk omdat je op tafel in een houding staat terwijl iedereen naar je kijkt, maar al snel verdwijnt dat gevoel. 

Van te voren was mij verteld dat ik een kimono omkreeg. Ik had alleen niet verwacht dat hij zo groot en lang was! Om het kwartier moesten ik even bewegen anders zouden alle lichaamsdelen bij mij in slaap vallen. Aan het einde werden alle ezels omgekeerd en werd ieder kunstwerk behandeld. Helaas was ik hier niet bij want mijn vader stond te wachten.

Er zou een mogelijkheid zijn dat de voordeur op slot zou zitten, maar als dat zo was zou ik Ines moeten bellen en dan zou zij de deur open komen doen. En helaas, de voordeur zat op slot. Ik belde Ines maar ze nam niet op! Ik moest welgeteld twee keer drie trappen extra hiervoor oplopen. En wat blijkt. Ines haar geluid stond uit! Terug fietsend naar huis dacht ik over de avond bij atelier306, het was geslaagd en ook erg gezellig. 

 

Inez


Fotoalbum

https://www.yogile.com/c2u60hj9/51m/share/?vsc=MmE0MjlmZ