Derde dinsdag

Weer kwamen we bijeen in lokaal 306 zoals we dat nu elke dinsdag avond gewend zijn, maar deze keer hebben we er twee nieuwe leden bij gekregen namelijk: Paula en Oussama!
Na we een kort voorstelrondje hadden gedaan, wat thee gedronken hadden en mijn zelfgemaakte cantuccini en brownies hadden opgegeten, gingen we aan de slag met de eerste opdracht.
Het is dan nog maar september, maar we zijn nu al begonnen met de eerste voorbereidingen voor onze kerstkaarten. We gingen namelijk een mindmap maken om wat ideeën te krijgen. Iedereen kreeg een groot vel papier en hierop schreef je vervolgens het woord licht in het midden. Vervolgens schreven we om het woord licht heen allemaal andere woorden die volgens ons iets te maken hebben met licht. Na een tijdje moesten we ons blad weer doorgeven aan onze buurvrouw/buurman en die ging dan weer verder tekenen en schrijven. Nadat de blaadjes bijna helemaal rond waren gegaan zaten ze al helemaal vol en gingen we stoppen.
Met de blaadjes in onze handen gingen we allemaal een ander plekje zoeken in het lokaal. En op die plek gingen we vervolgens wat schetsen maken in onze dummies, met het blad als inspiratie.
De tijd zat er na een tijdje schetsen alweer op, dus gingen we nog snel even opruimen en vervolgens ging iedereen weer zijn kant op naar huis.


fotoalbum