Derde dinsdag

                        

Vandaag gingen we aan de slag met een nieuwbedacht project van Bernadette. We gaan namelijk een behangrol beschilderen met verschillende patronen die vervolgens op de slang in de school komt te hangen. Hiervoor moesten we natuurlijk het kostuumhok in!

Voordat we naar het kostuumhok gingen kon iedereen eventjes genieten van de heerlijke brownies van yair met een wel heel speciaal karamellaagje. Nadat alles bijna op was, werden we meteen naar boven gestuurd om een patroon in het kostuumhok te vinden. De opdracht was erg duidelijk: voorzichtig kleding pakken en niet alles eruit gooien, pak niet alles wat je ziet EN NIKS AANTREKKEN. Helaas kon de eigenwijze Finnian het niet weerstaan om eventjes een leuk jasje met een rokje aan te doen. Bernadette zuchte daarom ook wel tienduizenden keren. 

Nadat iedereen hun kleding stuk had gekozen (en ze ondertusseb weer had uitgetrokken) konden we beginnen met het schetsen van onze patronen in onze dummie. Toen dat af was, konden we voor het echie beginnen.  Feija  was al snel geïrriteerd door haar figuur want ze begon telkens opnieuw met een bloemvormpje snijden. Iedereen merkte dat de frustraties erg opliepen. 

Na een lange avond waren we snel.klaar met opruimen om vervolgens eventjes naar het resultaat te kijken. Bernadette vond het nog helemaal niks, maar wie weet. Misschien wordt het nog wel een meesterwerk.

Yair


Fotoalbum met foto’s van Feija en Bernadette