1 oktober, Tweede Dinsdag

Op dinsdag 1 oktober was onze tweede echte atelier. Casella voelde al als een lange tijd geleden. Maar toen iedereen binnen was gekomen, begonnen we met het kijken naar de aquarel schilderijen, die we in Casella hadden gemaakt. We gingen elkaar tips geven om het schilderij te verbeteren, maar het schilderij was wel ondersteboven, want dan kijk je met een frisse blik.

Nadat iedereen zijn tips had gekregen, ging je jouw aquarel schilderijen afmaken. Er stond een klassiek muziekje op de achtergrond. Je werd er heel rustig van. Alle schilderijen werden echt een stuk beter.

Wanneer je je schilderij af had, kon je werken aan je houtskool tekening, die we ook in Casella hadden gemaakt. Sommige tekeningen waren nog niet af, en andere waren al bijna klaar.

Als je dan klaar was met de houtskool tekening, mocht je werken aan een woordweb met het woord ‘vleugels’ in het midden. Maar ik denk dat niemand daar echt aan toe is gekomen. 

Roos ging verder met een oefening die ze op de Kunstacademie had gedaan en waar ze erg gefrustreerd over was

De avond was al snel voorbij en voordat we het wisten, moesten we al opruimen. Iedereen deed zijn taak om het lokaal weer schoon te maken. 

Wanneer het lokaal helemaal schoon was, liepen we naar beneden en was Tablo nog in de kantine bezig. Het was buiten hard aan het regenen. 

Het was een hele gezellige en fijne avond met elkaar. Ik heb zin in de volgende keer!

Maggy

Link naar Fotoalbum